Wat zijn ze gewoon gebleven.

Het was een bewogen weekend, dat van 16 maart. Vijf wedstrijden. Belangrijke wedstrijden. Volle bak op de tribune. Er stond wat te gebeuren.

Negen punten werden verspeeld,  Het tweede herenteam verloor helaas grip op hun kampioenschap (de teller bleef na een bloedstollende wedstrijd steken op 8-11), en ook Heren 3 en Dames 2 wisten de zege niet veilig te stellen.

Lekker gewoon.

Niet getreurd! Er is positief nieuws dat het bovenstaande aardig kan verzachten. Dames 1 wist met een 10-0 zege (jaja) een klein feestje te veroorzaken. Heren 1 deed daar een flinke schep bovenop: door hun tegenstander met 11-9 opzij te zetten, wisten zij hun kampioenschap veilig te stellen! Ja, halverwege maart al. En uiteraard bleven zij heel bescheiden. Ze zijn lekker gewoon gebleven.