Week van de scheidsrechters

 

Afgelopen week was de week (4 t/m 12 okt) van de scheidsrechter. Scheidsrechters zijn onmisbaar in onze sport en dus is deze week in het leven geroepen om hen eens in het zonnetje te zetten. Als dank voor hun inzet en toewijding stond er voor alle scheidsrechters iets lekkers klaar tijdens de thuiswedstrijden van JAWS op 12 oktober. Hopelijk is dit voor hen een extra motivatie om hun goede werk voor te zetten en de sport te blijven steunen.

Uiteraard hebben we onze eigen scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje gezet. Zonder hen, kan JAWS namelijk geen KNZB competitie spelen. Alle JAWS scheidsrechters van het afgelopen en het huidige seizoen hebben een flesje wijn gekregen:

 

Dennis van Leuverden

Thomas Hart

Marlieke Mols

Frank Schoenmaker

 

Bedankt voor jullie inzet!

 

Hopelijk zullen dit jaar vele JAWS-leden hen volgen door een scheidsrechterscursus te doen. En zich op deze wijze in te zetten voor de club, zodat JAWS in de toekomst voldoende scheidsrechters heeft en actief kan blijven in de KNZB competitie.