Dit is JAWS – Studenten Waterpolo Amsterdam

Februari 2000. De geboortemaand van JAWS Studenten Waterpolo Amsterdam. Misschien wel het meest heuglijke feit dat plaatsgevonden heeft! Sinds het moment dat JAWS zichzelf in het leven riep, is het snel gegaan. Op dit moment telt JAWS circa 75 leden, allemaal met een grote passie: waterpolo. En dat is niet voor niets. Het is namelijk gewoon een hele vette sport!

JAWS is een waterpolovereniging met een doel: waterpolo op ieder niveau aanbieden aan studenten! En daar wordt hard aan gewerkt. Zo speelt JAWS mee in de KNZB, met in totaal vijf teams. Vier KNZB teams en één NSWK team, allen met hetzelfde doel: kampioen worden! Zowel gevorderde spelers als onervaren spelers voelen zich thuis bij JAWS. Daarnaast gelden er binnen JAWS een aantal regelingen die een lidmaatschap voor jou als student extra aantrekkelijk maken!

Door het hoge gehalte aan studenten binnen JAWS, is er bovendien altijd wel een tof feestje te vinden. Wil jij het beste halen uit je studententijd in Amsterdam? Leer dan waterpoloën bij ons, of sluit je aan bij een van onze KNZB teams!

Five teams, one goal

Onze teams hebben maar één doel: kampioen worden. En dat doe je zoals gezegd met een team. Ieder teamlid kent evenveel waarde, wat je sportieve achtergrond ook is en ongeacht hoe lang je lid bent. Dat maakt onze teams hecht, dat maakt onze vereniging gezellig en dat is de kracht van JAWS!

Leer waterpolo bij JAWS

Ben je onervaren? Geen probleem. Bij JAWS kun je waterpolo leren vanaf het laagste niveau. Enige vereiste is dat je zwemmen kunt. Diploma A zal voldoende zijn. De rest leren wij je. Een beetje doorzettingsvermogen is natuurlijk altijd een pré.

Onervaren? Geen probleem! Bij JAWS kun je waterpolo leren vanaf het laagste niveau.

Hoe dit kan? JAWS speelt mee in twee competities, KNZB en NSWK. Dit maakt onze vereniging nog unieker dan hij al is. KNZB is de juiste competitie voor de ervaren waterpolo speler, de NSWK competitie leent zich er juist heel goed voor om het spel te leren spelen.

Speel KNZB bij JAWS!

Bij JAWS kun je waterpolo beoefenen op verschillende niveau’s. De vereniging telt momenteel 4 KNZB teams, verdeeld over verscheidene competities in de KNZB Regio Midwest en de Landelijke Bondscompetitie. Onze KNZB teams zijn bezig met een flinke opmars in de competitie. De heren zijn afgelopen jaar zelfs gepromoveerd naar de 2e klasse Bond!

Ieder teamlid kent evenveel waarde, wat je sportieve achtergrond ook is en ongeacht hoe lang je lid bent. Dat is de kracht van JAWS!

Er is voor jou altijd een team dat op je zit te wachten! Dus, waar wacht jij nog op? Schrijf je in bij JAWS!