Commissies

JAWS kent verschillende commissies. Deze commissies zijn er om het bestuur te ondersteunen en/of leuke activiteiten te organiseren! Momenteel zijn we druk bezig met het invullen van alle commissies voor het nieuwe seizoen. Wil je graag een steentje bijdragen aan JAWS? Meld je dan aan als commissie-lid!

Hieronder vind je een overzicht van alle commissies, inclusief een korte beschrijving.

Corona-commissie:

In verband met COVID-19 is een (hopelijk tijdelijke) corona-commissie in het leven geroepen. Deze commissie, bestaande uit geneeskundestudenten, adviseert het bestuur gedurende het corona-tijdperk met te nemen besluiten.

Galacommissie:

Ieder jaar organiseert JAWS een gala. Hiervoor zorgt de galacommissie. De galacommissie gaat op jacht naar een geschikte locatie en zorgt ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten!

GNSK commissie:

Ieder jaar doen een aantal leden van JAWS mee aan het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). Dit is een toernooi op een relatief hoog niveau. Enkele leden van JAWS met veel ervaring stellen een team samen dat zal afreizen naar het GNSK.

Kascommissie:

De kascommissie controleert de financiën van JAWS.

Liftwedstrijd commissie:

Ieder jaar organiseert JAWS een liftwedstrijd, naar een onbekende bestemming. Enkele JAWS-leden nemen de verantwoordelijkheid op zich om een geschikte bestemming te vinden en de accommodatie te regelen. Tevens zorgen zij voor de bezemwagen en kunnen ze een leuke draai geven aan dit evenement.

Sponsorcommissie:

JAWS wordt een steeds grotere vereniging, daarmee gaan verschillende kosten gepaard. Om alles te kunnen financieren zijn wij hard opzoek naar sponsor(en)! Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken! Wil je jezelf nuttig maken voor JAWS? Meld je dan aan voor de sponsorcommissie!

Toernooicommissie:

Naast de vele toernooien die wij als vereniging bezoeken, hebben we ook ons eigen JAWS toernooi. Voor de organisatie van dit toernooi zijn we op zoek naar mensen die graag hun handen uit de mouwen steken!

Zeilcommissie:

De laatste grote activiteit van JAWS is uiteraard het beruchte zeilweekend. Om te zorgen dat er ook in het komende seizoen weer een te gek zeilweekend komt, zijn we op zoek naar leden voor de zeilcommissie! Bij voorkeur mensen met enige zeilervaring.

Waterpolocommissie:

De waterpolocommissie bestaat uit afgevaardigden van elk team (aanvoerders en/of trainers) en de waterpolocommissaris als afgevaardigde van het bestuur. Zij overleggen over allerlei zaken, zoals de trainingsindeling, het materiaal en eventuele problemen in of rond het zwembad.