Gala

Beste galagangers,

Zijn jullie maskers al klaar? In deze mail een kleine update over het gala, te weten over het eten. Zoals aangekondigd is er de mogelijkheid om van tevoren met zijn allen te eten. Dit doen we op eigen initiatief, en wel bij Thais restaurant Song Kwae (http://www.songkwae.nl/) op de Kloveniersburgwal 14 om 19:00 (hoofdgerechten tussen 10-15 euro). Als je mee wilt eten, dien je dat op dinsdag 28 januari aan Thomas (thomas@jawswaterpolo.nl) of Merel (merel@jawswaterpolo.nl) doorgegeven te hebben.

Aangezien wij druk bezig zijn om het gala extra leuk en spannend voor jullie te maken door verschillende leuke dingen te plannen, zouden wij het op prijs stellen als jullie er tijdig zijn. Bovendien willen we natuurlijk ook zo lang mogelijk van jullie aanwezigheid genieten. Dus kom lekker rond 20.30 naar Club Stereo en dan maken we er met z’n allen een spetterende avond van! Lekker.

Dat was het weer. De mensen die zich opgegeven hebben voor de datingservice ontvangen nog een aparte mail.

Tot snel,

De galacommissie (Merel en Thomas)


Lieve galagangers,

Vrijdag 31 januari is het zover: het jaarlijkse JAWS Gala vindt dan plaats! Het thema is ‘GEMASKERD’ dus duik je Zorro-, haaien-, of Venetiaans carnavalsmasker weer op en leef je uit. Er zijn verschillende nog geheime activiteiten gepland, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Het belooft een heel spektakel te worden.

Dus, alle informatie op een rijtje:

  • locatie: Club Stereo, Jonge Roelensteeg 4
  • Tijd: vanaf 21:00 tot 03:00
  • Thema: gemaskerd
  • Entree: 10 euro
  • Eten vooraf: in een nog nader te bepalen restaurantje

De datingservice is helaas al vol, daar kun je je dus niet meer voor inschrijven. De mensen die hebben opgegeven een date te willen, worden in ieder geval om 21:30 op locatie verwacht om hun date te ontmoeten.

We hopen jullie allen te zien op 31 januari.

Warme groeten,

De galacommissie (Merel en Thomas)