Terugblik: het JAWS Toernooi 2014

Afgelopen weekend was katerpolo, bikkelen, gezelligheid en sportiviteit. Het toernooi is voorbij. Al met al een fraaie editie, deze tiende. Rechtstreeks uit het boekje. Enkele foto’s zijn er al, de rest wordt naar gezocht. De punten zijn verdeeld en de winnaars zijn bekend.

Winnaars van het 10e JAWS Toernooi 2014

Voor het eerst in de geschiedenis, heeft JAWS er in de Heren Bond poule voor gezorgd dat de beker in eigen huis is gebleven! Een waar historisch moment. Ook in de andere poules is er hard gebikkeld om de punten. Dit heeft gezorgd voor het volgende lijstje met winnaars:

  • Heren Bond: JAWS
  • District Heren: ZPV Piranha
  • District Dames: ZSC Oceanus
  • NCS: WSWV Pila Ictus

Uiteraard van harte gefeliciteerd met de welverdiende zege! En uiteraard tot de volgende editie.