Practice times Monday 9th of october

Upcoming monday (tomorrow) 9th of October Heren 1 will play a cup match during the first training hour 21:00 – 22:00. This means there is no training during this hour for Heren 2 & 3.
Therefore we will play an internal tournament 2nd hour
22:00 – 23:00 for everybody (heren 2, 3, dames & NCS).
So everybody come and support Heren 1 21:00 – 22:00 and thereafter join the internal tournament 22:00 – 23:00!

Open training!

Ben jij student en heb je altijd al eens willen waterpoloën? Dat komt goed uit, want op woensdag 7 september houden wij een open training speciaal voor beginners. Om 21:00 stipt zullen we te water gaan in het Sportfondsenbad Oost en de training zal afgesloten worden met een biertje (of twee) bij onze stamkroeg Mojo. Meld je aan door een mail te sturen aan bestuur@jawswaterpolo.nl.

Are you a student and would you like to see if your secret talent is waterpolo? On the 7th of September we are hosting an open training for beginners! At 21:00 sharp we will start the practice at the Sportfondsenbad Oost and afterwards we will have some beers at our favorite bar Mojo. You can sign up for the practice by sending an email to bestuur@jawswaterpolo.nl.

JAWS-toernooi 2015

Het JAWS-toernooi 2015 zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 4 april in het Sloterparkbad te Amsterdam, met daarop aansluitend het toernooifeest. Op drie niveaus (bond, district en NCS) zal een aantal teams de strijd met elkaar aangaan om de felbegeerde wisselbeker te bemachtigen.

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Mocht u vragen hebben, kunt u die altijd stellen door een mail te sturen naar toernooicommissie@jawswaterpolo.nl.

Week van de scheidsrechters

 

Afgelopen week was de week (4 t/m 12 okt) van de scheidsrechter. Scheidsrechters zijn onmisbaar in onze sport en dus is deze week in het leven geroepen om hen eens in het zonnetje te zetten. Als dank voor hun inzet en toewijding stond er voor alle scheidsrechters iets lekkers klaar tijdens de thuiswedstrijden van JAWS op 12 oktober. Hopelijk is dit voor hen een extra motivatie om hun goede werk voor te zetten en de sport te blijven steunen.

Uiteraard hebben we onze eigen scheidsrechters nog eens extra in het zonnetje gezet. Zonder hen, kan JAWS namelijk geen KNZB competitie spelen. Alle JAWS scheidsrechters van het afgelopen en het huidige seizoen hebben een flesje wijn gekregen:

 

Dennis van Leuverden

Thomas Hart

Marlieke Mols

Frank Schoenmaker

 

Bedankt voor jullie inzet!

 

Hopelijk zullen dit jaar vele JAWS-leden hen volgen door een scheidsrechterscursus te doen. En zich op deze wijze in te zetten voor de club, zodat JAWS in de toekomst voldoende scheidsrechters heeft en actief kan blijven in de KNZB competitie.

Wat zijn ze gewoon gebleven.

Het was een bewogen weekend, dat van 16 maart. Vijf wedstrijden. Belangrijke wedstrijden. Volle bak op de tribune. Er stond wat te gebeuren.

Negen punten werden verspeeld,  Het tweede herenteam verloor helaas grip op hun kampioenschap (de teller bleef na een bloedstollende wedstrijd steken op 8-11), en ook Heren 3 en Dames 2 wisten de zege niet veilig te stellen.

Lekker gewoon.

Niet getreurd! Er is positief nieuws dat het bovenstaande aardig kan verzachten. Dames 1 wist met een 10-0 zege (jaja) een klein feestje te veroorzaken. Heren 1 deed daar een flinke schep bovenop: door hun tegenstander met 11-9 opzij te zetten, wisten zij hun kampioenschap veilig te stellen! Ja, halverwege maart al. En uiteraard bleven zij heel bescheiden. Ze zijn lekker gewoon gebleven.

Studenten Waterpolo Amsterdam